*0011416470 *008060815s2005 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a664 *100 $aOpperud, Petter$4ivr$_129139800 *245 $aDe gir oss vårt daglige brød *300 $aS. 18-20 : port. *520 $aIntervju med Carl E. Rønneberg, Espen Lynghaug *610 $aKjøttindustriens fellesforening (KIFF)$_159428000 *610 $aNæringsmiddelbedriftenes landsforening (NBL)$_159428100 *650 $aKompetanse$2norart$_29494500 *650 $anæringsmiddelproduksjon$9nor$2norart$_129074000 *650 $avideregående skoler$9nor$2norart$_128923200 *700 $aLynghaug, Espen$4ive$_159428200 *700 $aRønneberg, Carl E.;$4ive$_159428300 *773 $tYrke : tidsskrift om yrkesopplæring$gNr 4 (2005)$x1504-1905$w(NO-LaBS)905988(tnr) *999 $z600393009$anorart:600393009 ^