Fagskole for lokal mat, videreforedling og matopplevelser
Inngår i serie: NIBIO Rapport (3/58)
Høberg, Eva Narten Bok Bokmål utgitt 2017
Høberg, Eva Narten Bok Bokmål utgitt 2017
*0011877922 *00520230119110259.0 *008221102s2017 no eo 0 nob *00901235nam a22003135c 4500 *020 $a9788217018438 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999921904873402201 *035 $a(NO-DIMO)ee781d1a-7857-4041-80cd-8491520eb51a *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000011688 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *097 $aukat$9local *1001 $aHøberg, Eva Narten$4aut$_147491400 *24510$aFagskole for lokal mat, videreforedling og matopplevelser *264 1$aÅs$bNIBIO$c2017 *300 $a21 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *4900 $aNIBIO Rapport$v3/58$x24641162 *653 6$areport$_128546700 *7001 $aForsmo, Rolf Jøran$4aut$_184657400 *7102 $aMosjøen videregående skole$4ctr$_15538300 *7102 $aNIBIO$4ctr$_184209200 *85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920331596702202"$yNettbiblioteket$zSøke-URL *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920331596702202$b2022-11-07T03:02:45Z$z999920331596702202 ^