Kvalitet og holdbarhet fersk torsk : effekt av resthold i muskelen og fjerning (børsting) av nakkeblod
Leif Akse ... [et al.]Inngår i serie: Rapport / Nofima (16/2014)
Bok Bokmål utgitt 2014
Bok Bokmål utgitt 2014
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001382575 *00520230309170400.0 *007ta *008140926s2014 no# 000 u nob *00901244cam a2200301 c 4500 *015 $a1418093$2nbf *019 $bl *020 $a9788282961790$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991406658704702201 *035 $a(NO-LaBS)14338211(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)140665870 *035 $a140665870-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *24500$aKvalitet og holdbarhet fersk torsk :$beffekt av resthold i muskelen og fjerning (børsting) av nakkeblod$cLeif Akse ... [et al.] *260 $aTromsø$bNofima$c2014 *300 $a18 s.$bill. *4901 $aRapport / Nofima$v16/2014 *500 $aProsjektnr. : 10027-4 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-04-21 *7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$4aut$_17881600 *7760 $tKvalitet og holdbarhet fersk torsk : restblod i muskelen som følge av dårlig utblødning og fjerning (børsting) av nakkeblod$w991406475704702201 *830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v16/2014$w990803894224702201$_13122700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020042148546$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991406658704702202$b2021-11-14T20:15:53Z$z991406658704702202 ^