*001409022
*00520250613140614.0
*007cr
*007ta
*008140403s1996 no 000 u nob
*00901577cam a2200409 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270633151$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999605353224702201
*035 $a(NO-LaBS)14030565(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100141935
*035 $a(NO-TrBIB)960535322
*035 $a960535322-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a(481)
*080 $a338.439
*080 $a338.5
*080 $a338.53
*080 $a641.03
*1001 $aStrand, Marit M.$0(NO-TrBIB)90893376$_69557700
*24510$aMatvarepriser i endring :$bmeieri-, kjøtt- og grøntvarer = Changing prices : for dairy, meat and vegetable products$cav Marit M. Strand
*24631$aChanging prices$bfor dairy, meat and vegetable products
*260 $aLysaker$bStatens institutt for forbruksforskning$c1996
*300 $a376 s.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Statens institutt for forbruksforskning$vnr 3-1996
*500 $aSammendrag på engelsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-12-17
*650 7$aCommodity markets$2agrovoc$_186518100
*650 7$aDomestic markets$2agrovoc$_186627400
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aPrice formation$2agrovoc$_187037000
*650 7$aPrice policies$2agrovoc$_186581200
*653 $apriser$amatvarer$amat$aprispolitikk$_69557800
*830 0$aRapport (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x0801-521x$vnr 3-1996$w998720790824702201$_14130800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009121700017$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999605353224702202$b2021-11-14T20:18:35Z$z999605353224702202
^