*00160643
*00520250613121600.0
*007ta
*008140410s2006 no 000 u nob d
*00901104cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272515997$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990616523774702201
*035 $a(NO-LaBS)14204020(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)061652377
*035 $a061652377-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aTemperaturstyring ved produksjon av fersk filet - fra fangst til marked :$bsuperkjøling - konsekvenser for holdbarhet og kvalitet under distribusjon og salg$cLeif Akse ... [et al.]
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2006
*300 $a21 s.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v23/2006
*500 $aProsjektnr. : 20187
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-03-19
*653 $asuperkjøling$atorskeloins$aMAP$_23870900
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v23/2006$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016021608086$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990616523774702202$b2021-11-14T19:45:08Z$z990616523774702202
^