*001655694
*00520250613133718.0
*007cr
*007ta
*008130408s1979 no 000 u mul
*00901688cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270470139
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999011086264702201
*035 $a(NO-LaBS)14476324(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121988953
*035 $a(NO-TrBIB)901108626
*035 $a901108626-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*1001 $aAasness, Jørgen$d1952-$0(NO-TrBIB)90276235$_16202100
*24510$aBearbeidelse av oppgaver for mat- og drikkevarer fra Statistisk sentralbyrås forbruksundersøkelse$bAnalysis of data on foods and beverages from norwegian family budgets : report no 2 : regression analsysis of food consumption in 1975/76: expenditure, quantity, supply of fat and energy$cJørgen Aasness$nDelrapport 2$pRegresjonsalanyse av matforbruk i 1975/76: utgift, mengde, fett- og energitilførsel
*24631$aAnalysis of data on foods and beverages from norwegian family budgets$breport no 2 : regression analsysis of food consumption in 1975/76: expenditure, quantity, supply of fat and energy
*260 $aOslo$bLandsforeningen for kosthold og helse$c1979
*300 $a58 s.
*4901 $aMelding nr ... i serien forskningsresultater fra Avdeling for kostholdsforskning, Odontologisk institutt for fysiologi og biokjemi, Universitetet i Oslo$vnr 22
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-29
*830 0$aForskningsresultater fra Avdeling for kostholdsforskning (trykt utg.)$x0800-1766$vnr 22$w998222576614702201$_19971900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012071709005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999011086264702202$b2021-11-14T20:39:12Z$z999011086264702202
^