*001666449
*00520250613133802.0
*007cr
*007ta
*008110106s1991 no 000 u nob
*00901094cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270770906
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999110152804702201
*035 $a(NO-LaBS)14006848(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)110519876
*035 $a(NO-TrBIB)911015280
*035 $a911015280-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a339.133:637.4
*080 $a339.133:637.5
*1001 $aEriksen, Henrik H.$0(NO-TrBIB)90172721$_95443000
*24510$aEn modell for etterspørselen etter kjøtt og egg$cav Henrik H. Eriksen
*260 $aOslo$bNILF$c1991
*300 $a39 s.$bfig.
*4901 $aForskningsmelding / Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning. B$v014-91
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-11-24
*830 0$aForskningsmelding (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)$pB$x0801-8553$v014-91$w998820512024702201$_14809100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010112408011$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999110152804702202$b2021-11-14T20:40:02Z$z999110152804702202
^