*00184733
*00520230305185808.0
*007cr
*007ta
*008140410s2010 no# 000 u nob
*00901218cam a2200313 c 4500
*015 $a1111343$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788272518089$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991028220004702201
*035 $a(NO-LaBS)13641257(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)10282200x
*035 $a(NO-TrBIB)130587842
*035 $a10282200x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aTorsk kjølt i RSW :$bråstoffkvalitet til filet og salting : direktesløyd, RSW kjølt torsk og bløgga/sløyd torsk iset i kar$cLeif Akse [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2010
*300 $a32 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v34/2010
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-12-17
*653 $atorsk$afileter$asalting$asløying$akjøling$aråstoffkvalitet$abløgging$_27933000
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$emedarb.$_17881600
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v34/2010$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012121706036$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991028220004702202$b2021-11-14T19:47:06Z$z991028220004702202
^