Rettleiing i tilvirking og pakking av fiskefilet
utarbeidet av H. C. RønnevikBok
Bokmål utgitt 1941
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001913607 *00520250613131433.0 *007ta *008140625s1941 no 000 u nob d *00900901cam a2200217 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991204421244702201 *035 $a(NO-LaBS)13540693(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)120442124 *035 $a120442124-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *24500$aRettleiing i tilvirking og pakking av fiskefilet$cutarbeidet av H. C. Rønnevik *260 $aBergen$bFiskeridirektoratet$c1941 *300 $a32 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-02-23 *653 $afiskeprodukter$afiskefileter$afiletanlegg$abehandling$atransport$aforskrifter$_116393300 *7001 $aRønnevik, H. C.$0(NO-TrBIB)12014022$_116393400 *7102 $aFiskeridirektoratet$0(NO-TrBIB)90100826$_11812600 *85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920158100802202"&mediatype=bøker$yNettbiblioteket$zSøke-URL *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920158100802202$b2021-11-26T03:27:23Z$z999920158100802202 ^