Røkt laks - salttype og saltkonsentrasjon : analyser av 6 røkte lakseprodukter
Leif Akse ... [et al.]Inngår i serie: Rapport / Nofima (13/2011)
Bok Bokmål utgitt 2011
Bok Bokmål utgitt 2011
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001370705 *00520230305193007.0 *007cr *007ta *008140410s2011 no# 000 u nob *00901170cam a2200325 c 4500 *015 $a1115045$2nbf *019 $bl *020 $a9788272518645$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991120851994702201 *035 $a(NO-LaBS)13811967(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)112085199 *035 $a(NO-TrBIB)141874538 *035 $a112085199-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *24500$aRøkt laks - salttype og saltkonsentrasjon :$banalyser av 6 røkte lakseprodukter$cLeif Akse ... [et al.] *260 $aTromsø$bNofima$c2011 *300 $a11 s.$bill. *4901 $aRapport / Nofima$v13/2011 *500 $aProsjektnr. : 20637 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-03-05 *653 $arøykelaks$asalting$aholdbarhet$_65235500 *7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$emedarb.$_17881600 *830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v13/2011$w990803894224702201$_13122700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014030506005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991120851994702202$b2021-11-14T20:15:06Z$z991120851994702202 ^