Pre-rigor kjølt laksefilet : sensorisk kvalitet og holdbarhet
Leif Akse ... [et al.]Inngår i serie: Rapport / Fiskeriforskning (14/2007)
Bok Bokmål utgitt 2007
Bok Bokmål utgitt 2007
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*00120105 *00520250613122254.0 *007cr *007ta *008140410s2007 no 000 u nob d *00901098cam a2200277 c 4500 *019 $bl *020 $a9788272516191$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990713989294702201 *035 $a(NO-LaBS)14390339(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)071398929 *035 $a(NO-TrBIB)122677080 *035 $a071398929-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *24500$aPre-rigor kjølt laksefilet :$bsensorisk kvalitet og holdbarhet$cLeif Akse ... [et al.] *260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2007 *300 $a26 bl.$bdiagr. *4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v14/2007 *500 $aProsjektnr. : 20343 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-09-06 *653 $alaksefilet$akvalitet$aholdbarhet$aharskning$avekttap$_15696500 *7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600 *830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v14/2007$w999202859614702201$_14534400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012090608026$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990713989294702202$b2021-11-14T19:41:01Z$z990713989294702202 ^