*001332799
*00520250613135908.0
*007cr
*007ta
*008130423s1995 no 000 u nob
*00901256cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270771724
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999513807964702201
*035 $a(NO-LaBS)13992909(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)092713475
*035 $a(NO-TrBIB)951380796
*035 $a951380796-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aGustavsen, Geir Wæhler$_36261600
*24510$aEtterspørsel etter stykningsdeler av storfekjøtt$cGeir Wæhler Gustavsen, Ståle Lægreid
*260 $aOslo$bNILF, Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c[1995]
*300 $a61 s.$bdiagr.
*4901 $aNILF-rapport$v1995:4
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-06-10
*650 7$aBeef$2agrovoc$_186870200
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aDemand functions$2agrovoc$_187642500
*650 7$aMeat cuts$2agrovoc$_189100000
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*653 $astykning$astorfekjøtt$anorge$_60987400
*7001 $aLægreid, Ståle$0(NO-TrBIB)90824116$_60987500
*830 0$aNILF-rapport (trykt utg.)$x0805-7028$v1995:4$w999506699894702201$_12002400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009061000100$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999513807964702202$b2021-11-14T20:12:01Z$z999513807964702202
^