Bakeråstoff : bakar- og konditorfag
Leif Kristian Børresen ; [omsett til nynorsk av Jostein Stokkeland]Børresen, Leif Kristian
Bok Nynorsk utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001577899 *00520230331161346.0 *007cr *007ta *008091203s1996 no 000 0 nno *00901146cam a2200289 c 4500 *019 $bl *020 $a8258409239 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999602608034702201 *035 $a(NO-LaBS)11563292(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093878044 *035 $a(NO-TrBIB)960260803 *035 $a960260803-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aBørresen, Leif Kristian$d1951-$0(NO-TrBIB)90870535$_74133000 *24510$aBakeråstoff :$bbakar- og konditorfag$cLeif Kristian Børresen ; [omsett til nynorsk av Jostein Stokkeland] *250 $aNynorsk[utg.] *260 $a[Oslo]$bYrkeslitteratur$c1996 *300 $a128 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-11-17 *653 $abaking$amatvarer$aingrediensar$aråstoff$alærebøker$avideregående$askole$abakerfag$akonditorfag$_86807400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009111700057$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258409239 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999602608034702202$b2021-11-14T20:32:18Z$z999602608034702202 ^