
Bakeråstoffer
Leif Kristian BørresenBørresen, Leif Kristian · Bok · Bokmål · utgitt 1995
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001657167 *00520250613140350.0 *007cr *007ta *008150617s1995 no 000 u nob *00901667cam a2200337 c 4500 *019 $bl *020 $a8258402587 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999523900354702201 *035 $a(NO-LaBS)5118432(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093629400 *035 $a(NO-TrBIB)952390035 *035 $a952390035-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aBørresen, Leif Kristian$d1951-$0(NO-TrBIB)90870535$_74133000 *24510$aBakeråstoffer$cLeif Kristian Børresen *250 $aBokmål[utg.] *260 $a[Oslo]$bYrkeslitteratur$c1995 *300 $a128 s.$bill. *500 $a"Bakeråstoffer er en lærebok skrevet for videregående kurs 1 baker og konditorfag" - Omslaget *500 $aOver tittelen: Baker- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-10-12 *653 $abaking$amatvarer$abakeråstoffer$abaker-$akonditorfaget$abakerfaget$aråstofflære$anæringsmiddelkjemi$aråvarer$_94595900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009101200087$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258402587 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258402586 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/8/8258402587.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/8/9788258402586.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/8/8258402587.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999523900354702202$b2021-11-14T20:39:23Z$z999523900354702202 ^