*001704404 *00520250613134432.0 *007cr *007ta *008130117s1992 no 000 u mul d *00901015cam a2200289 c 4500 *019 $bl *020 $a8258507702 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999224137034702201 *035 $a(NO-LaBS)11575574(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092327427 *035 $a(NO-TrBIB)922413703 *035 $a922413703-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno *1001 $aEidnes, Trond$_98828400 *24510$aKjøttfagene$c[Trond] Eidnes *250 $a[Fellesspråklig utg.] *260 $a[Oslo]$bYrkesopplæring$c1992 *300 $a157 s.$bill. *500 $aPå tittelbladet: Opplæringsrådet for kjøttfagene *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-05-01 *653 $akjøttvarer$amatvarer$akjøtt$aslakterfaget$apølsemakerfaget$aslakting$_98828500 *7102 $aOpplæringsrådet for kjøttfagene$_98828600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007102500039$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999224137034702202$b2021-11-14T20:43:26Z$z999224137034702202 ^