*001108755
*00520231130055601.0
*007cr
*007ta
*008150627s1985 no# 000 0 nob d
*00901496cam a2200385 c 4500
*019 $bl
*020 $a8205162859$qib.$cNkr 148.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998620289144702201
*035 $a(NO-LaBS)204069(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151290652
*035 $a(NO-TrBIB)862028914
*035 $a862028914-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*044 $cno
*080 $a641.8
*08274$a641.81$qNO-OsNB$24/nor
*0837 $a641.83$qNO-OsNB$24/nor
*24500$aSalater og kalde forretter$cav redaktørene for Time-Life Books ; oversatt av Lill Granrud ; redaktør for den norske utgaven: Hans Jebsen
*24618$aKokekunst : teknikker og oppskrifter.
*260 $aOslo$bGyldendal$c1985
*300 $a176 s.$bill.$c28 cm
*4901 $aKokekunst
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-06-27
*653 $agrønnsakretter$avegetarretter$akokebøker$_31566600
*7001 $aGranrud, Lill$0(NO-TrBIB)90175293$4trl$_19575400
*7001 $aJebsen, Hans$d1924-2007$0(NO-TrBIB)90070787$ered.$_19646900
*830 0$aKokekunst$_31566700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014110407637$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205162859
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205162853
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998620289144702202$b2021-11-14T19:49:05Z$z998620289144702202
^