Kvalitetskriterium for frukt
Inngår i serie: Sluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd (405)
Vangdal, Eivind Bok Bokmål utgitt 1982
Vangdal, Eivind Bok Bokmål utgitt 1982
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001108945 *00520250613134057.0 *007cr *007ta *008121017s1982 no 000 u nob d *00901001cam a22002651c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999707424284702201 *035 $a(NO-LaBS)15072957(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)122096967 *035 $a(NO-TrBIB)970742428 *035 $a970742428-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a634.1:658.652 *1001 $aVangdal, Eivind$d1952-$0(NO-TrBIB)90300227$_15125000 *24510$aKvalitetskriterium for frukt *260 $aOslo$bNLVF$c1982 *300 $a[14] bl. *4901 $aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$v405 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-08-15 *653 $alandbruksprodukter$_14593700 *830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$v405$w998220604184702201$_13934200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012080909512$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a70 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999707424284702202$b2021-11-14T19:49:06Z$z999707424284702202 ^