Derfor er maten så lekker : men bruker matfotografene virkelig melk som lim, og potetmos som iskrem?
Synne Hellum Marschhäuser
Artikkel Bokmål
*0011095558 *008100219s2009 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a778.99 *100 $aMarschhäuser, Synne Hellum$4ivr$_129421800 *245 $aDerfor er maten så lekker$bmen bruker matfotografene virkelig melk som lim, og potetmos som iskrem? *300 $aS. 24-25 : ill. *520 $aIntervju med Aina C. Hole, Trond Moi *650 $afotografering$9nor$2norart$_128848600 *650 $amat$2norart$_35774800 *700 $aHole, Aina C.;$4ive$_129421900 *700 $aMoi, Trond$4ive$_129422000 *773 $tForbruker-rapporten$gNr. 9 (2009)$x0046-449X$w(NO-LaBS)761960(tnr) *999 $z1000465565$anorart:1000465565 ^