Yrkeslære for slaktere og pølsemakere. 2.
Andersen, Rolf I.
Bok Bokmål utgitt 1977
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001111754 *00520250613135541.0 *007cr *007ta *008100202s1977 no 000 u nob d *00901354cam a2200313 c 4500 *019 $bl *020 $a8200259625 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999428654054702201 *035 $a(NO-LaBS)15238199(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100233996 *035 $a(NO-TrBIB)942865405 *035 $a942865405-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a637.5 *084 $aQ 27e11$2oosk *084 $aQ 60$2oosk *1001 $aAndersen, Rolf I.$0(NO-TrBIB)90845223$_32021700 *2451 $aYrkeslære for slaktere og pølsemakere$n2 *260 $aOslo$bYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri : Universitetsforl.$c1977 *300 $a42 s. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-02 *7001 $aFrøymer, Georg$0(NO-TrBIB)3040632$_32021800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008073004028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200259625 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200259626 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999428654054702202$b2021-11-14T19:49:21Z$z999428654054702202 ^