*00111520
*00520250613140631.0
*007ta
*008150812s1996 no 000 u nob
*00901384cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $a8271199072
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999607783734702201
*035 $a(NO-LaBS)13992300(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)960778373
*035 $a960778373-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664.8.037
*1001 $aHardarson, Vidar$d1957-$0(NO-TrBIB)90523042$_13687400
*24510$aMatvarers termofysiske egenskaper og deres betydning ved dimensjonering av frysetunneler$cViðar Harðarson
*260 $aTrondheim$bUniversitetet i Trondheim, Norges tekniske høgskole, Institutt for klima- og kuldeteknikk$c1996
*300 $aXIV, 141, XX s.$bdiagr.
*4901 $aDoktor ingeniøravhandling$v1996:23
*4901 $aKKT-rapport$v1996:2
*502 $aAvhandling (dr.ing.) - Norges tekniske høgskole, 1996
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-04-27
*650 7$aNæringsmidler$xFrysing$2tekord$_189446900
*653 $adoktoringeniør$amaskin$aklimateknikk$akuldeteknikk$_13687600
*830 0$aDoktor ingeniøravhandling (Trondheim : trykt utg.)$x0809-103x$v1996:23$w998711741544702201$_13104400
*830 0$aKKT-rapport (trykt utg.)$x1503-0342$v1996:2$w999505759174702201$_13687700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017042748025$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999607783734702202$b2021-11-14T19:40:13Z$z999607783734702202
^