*0011178066 *008130219s2013 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.2 *100 $aKlemsdal, Tor Ole$4aut$_137016000 *245 $aKosthold, kolesterol og karbohydrater *300 $aS. 184-186 *590 0$aArnesen, Erik. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 133, nr. 6 (2013). - S. 613 *590 0$aKjellevand, Tor Ole. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 133, nr. 6 (2013). - S. 613-614 *590 0$aKlemsdal, Tor Ole. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 133, nr. 6 (2013). - S. 614 *650 $ahelse$2norart$_11765000 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 133, nr. 2 (2013)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.12.0698 *999 $z1300531347$anorart:1300531347 ^