Hva er whisky? : en kritisk gjennomgang av "The Royal Commission of Whisky and other Potable Spirits" fra 1908
Anders Brenna
Artikkel Bokmål
*0011207301 *008140618s2014 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a663.5 *100 $aBrenna, Anders$4aut$_142444600 *245 $aHva er whisky?$ben kritisk gjennomgang av "The Royal Commission of Whisky and other Potable Spirits" fra 1908 *300 $aS. 57-64 : ill. *500 $aHeftet har tittelen: Mat og drikke *650 $aMerkevarer$2norart$_14443600 *650 $awhisky$2norart$_25396400 *773 $tFortid : historiestudentenes tidsskrift, UiO$gÅrg. 11, nr. 2 (2014)$x1504-1913$w(NO-LaBS)468233(tnr) *999 $z1400560821$anorart:1400560821 ^