Egg, kostkolesterol og hjertehelse, hvor står vi i 2015?
Ane Sørlie Kværner
Artikkel Bokmål
*0011225497 *008150518s2015 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a616.12 *100 $aKværner, Ane Sørlie$4ivr$_140759600 *245 $aEgg, kostkolesterol og hjertehelse, hvor står vi i 2015? *300 $aS. 20-23 : port. *520 $aIntervju med Dan Johansen, Liv Elin Torheim, Mette Svendsen, Jan I. Pedersen, Ellen Hovland *650 $aEgg$2norart$_59086200 *650 $ahjertet$9nor$2norart$_132956700 *650 $akolesterol$2norart$_45998300 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *700 $aHovland, Ellen$4ive$_144229500 *700 $aJohansen, Dan;$4ive$_144229600 *700 $aPedersen, Jan I.;$4ive$_144229700 *700 $aSvendsen, Karianne;$4ivr$_144229800 *700 $aSvendsen, Mette;$4ive$_136632700 *700 $aTorheim, Liv Elin;$4ive$_144229900 *773 $tNorsk tidsskrift for ernæring$gNr. 1 (2015)$x1503-5034$w(NO-LaBS)534654(tnr) *999 $z1500579061$anorart:1500579061 ^