
Prosesserte produkter av melk : industriell næringsmiddelproduksjon - videregående kurs 1
Kjersti Hurum, Gunvor Dingstad, Eivind HellandHurum, Kjersti
Bok Bokmål utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001126626 *00520231231050740.0 *007cr *007ta *008130604s1999 no 000 0 mul *00901769cam a2200373 c 4500 *019 $bl *020 $a8258403494 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999916671404702201 *035 $a(NO-LaBS)1444201(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)10091196x *035 $a(NO-TrBIB)99166714x *035 $a99166714x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno *1001 $aHurum, Kjersti$0(NO-TrBIB)98080141$_24054600 *24510$aProsesserte produkter av melk :$bindustriell næringsmiddelproduksjon - videregående kurs 1$cKjersti Hurum, Gunvor Dingstad, Eivind Helland *250 $aFellesspråklig utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1999 *300 $a112 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-19 *653 $amelkeprodukter$asmelteost$amyse$alærebøker$avideregående skole$aindustriell næringsmiddelproduksjon$_34192000 *7001 $aDingstad, Gunvor Irene$d1970-$0(NO-TrBIB)97047475$_34228300 *7001 $aHelland, Eivind$0(NO-TrBIB)99008853$_24054300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010031905041$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258403494 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258403491 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/9/8258403494.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/9/9788258403491.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/9/8258403494.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999916671404702202$b2021-11-14T19:50:33Z$z999916671404702202 ^