Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011269408 *008180126s2017 xx# 000 0 eng *019 $bk *08230$a613.284 *100 $aSvendsen, Karianne$4aut$uUniversitetet i Oslo, Institutt for medisinske basalfag, Seksjon for klinisk ernæring, Oslo$_138949600 *245 $aSaturated fat – a never ending story? *300 $a4 s. *5208 $aInneholder sammendrag *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *650 $amettet fett$9nor$2norart$_137825300 *653 $acholesterol$9eng$_147010300 *653 $acoronary heart disease$9eng$_131261000 *653 $acoronary vascular disease$9eng$_148984500 *653 $afatty acids$9eng$_130854200 *653 $alow density lipoprotein$9eng$_148984600 *653 $anutritonal sciences$9eng$_148984700 *653 $aplacebo$9eng$_136403800 *653 $asaturated fat$9eng$_143556200 *700 $aArnesen, Erik;$4aut;$uUniversitetet i Oslo, Institutt for medisinske basalfag, Seksjon for klinisk ernæring ; Landsforeningen for hjerte og lungesyke (LHL), Oslo$_148984800 *700 $aRetterstøl, Kjetil$4aut$uUniversitetet i Oslo, Institutt for medisinske basalfag, Seksjon for klinisk ernæring ; Oslo universitetssykehus, Medisinsk klinikk, Lipidklinikken$_137761800 *773 $tFood & nutrition research (online) (elektronisk ressurs)$gVol. 61 (2017)$x1654-661X *8564 $uhttps://doi.org/10.1080/16546628.2017.1377572 *999 $z1800623208$anorart:1800623208 ^