Mat som medisin. 4. Synergier og bivirkninger - fra kjøkkenet til klinikken og tilbake
Arild Aambø
Artikkel Bokmål
*0011269861 *008180206s2017 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a641.3383 *100 $aAambø, Arild$4aut$_73364000 *245 $aMat som medisin$n4$pSynergier og bivirkninger - fra kjøkkenet til klinikken og tilbake *300 $aS. 36-40 : ill. *500 $aNr. 7 og 8 (2017) er utgitt som ett hefte med separate sideangivelser *650 $aUrter$2norart$_55000700 *650 $abiotilgjengelighet$9nor$2norart$_137725200 *650 $akrydder$9nor$2norart$_131132000 *773 $tUtposten$gÅrg. 46, nr. 7 (2017)$x0800-5680$w(NO-LaBS)412140(tnr) *999 $z1800623662$anorart:1800623662 ^