*0011282279 *008190121s2018 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a363.73874 *100 $aKalchenko, Tanja$4aut$uOslo universitetssykehus ; Helsepersonell for plantebasert kosthold$_150460300 *245 $aMindre kjøtt for folkehelse, selvforsyning og klima *300 $aS. 1690-1691 *520 $aKommentar til: Norsk mat er ikke vårt største klimaproblem / Olav Reksen *590 0$zReksen, Olav. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 138, nr. 15 (2018). - S. 1415-1416 *600 $aReksen, Olav$_132019600 *650 $akjøttproduksjon$2norart$_10807000 *650 $aklimagassutslipp$9nor$2norart$_128636200 *650 $amelkeproduksjon$2norart$_15018600 *700 $aJohansen, Nina Cathrine$4aut$uHelsepersonell for plantebasert kosthold$_144690700 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 138, nr. 18 (2018)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.18.0816 *999 $z1900636691$anorart:1900636691 ^