Skogsbeitets konge, 100% naturlig og menneskets respektfulle hånd : om industrialiseringen av iberisk svinekjøtt og kulturelle konfigureringer av grisen og eikeskogsbeitene i sørvestlige Spania
Jan Ketil Simonsen
Artikkel Bokmål
*0011295235 *008200407s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a636.40094626 *100 $aSimonsen, Jan Ketil$4aut$uNorges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap, Institutt for sosialantropologi$_61352100 *245 $aSkogsbeitets konge, 100% naturlig og menneskets respektfulle hånd$bom industrialiseringen av iberisk svinekjøtt og kulturelle konfigureringer av grisen og eikeskogsbeitene i sørvestlige Spania *246 $aThe king of the forest pasture, 100% natural, and the respectful hand of the human *300 $aS. 234-257 : ill. *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEngelsk sammendrag *650 $asvinehold$9nor$2norart$_128819300 *651 $aExtremadura (Spania)$_151855200 *653 $aExtremadura$9eng$_151855300 *653 $aIberian ham$9eng$_151855400 *653 $aInternet$9eng$_129958300 *653 $adomestication$9eng$_130788600 *653 $avisual anthropology$9eng$_140321600 *653 $awoodland pastures$9eng$_151855500 *773 $tNorsk antropologisk tidsskrift [elektronisk ressurs]$gÅrg. 30, nr. 3/4 (2019)$x1504-2898 *8564 $uhttps://doi.org/10.18261/issn.1504-2898-2019-03-04-05 *999 $z2000649601$anorart:2000649601 ^