Tre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag
Halvor Spetalen
Artikkel Bokmål
*0011320515 *008210308s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a641.0712 *100 $aSpetalen, Halvor$4aut$_131896700 *245 $aTre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag *300 $aS. 56-57 : ill. *650 $abærekraftig utvikling$9nor$2norart$_129282600 *650 $arestaurant- og matfag$9nor$2norart$_141876900 *650 $avideregående skoler$9nor$2norart$_128923200 *773 $tYrke : tidsskrift om yrkesopplæring$gÅrg. 63, nr. 3 (2019)$x1504-1905$w(NO-LaBS)905988(tnr) *999 $z2100658966$anorart:2100658966 ^