Rammefaktorenes betydning for mat- og helseundervisningen på 1.- 4.trinn
Merete Helland · Artikkel · Bokmål
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011322112 *008210506s2021 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a372.373 *100 $aHelland, Merete$4aut$uUniversitetet i Stavanger, Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora, Institutt for idrett, grunnskolelærerutdanning og spesialpedagogikk$_153891600 *245 $aRammefaktorenes betydning for mat- og helseundervisningen på 1.- 4.trinn *246 $aFramework factors’ impact on the quality of teaching Food and Health in lower primary school *300 $aS. 1-22 *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEngelsk sammendrag *650 $abarneskoler$9nor$2norart$_129651600 *650 $amat og helse$9nor$2norart$_138306900 *653 $abudget$9eng$_153891700 *653 $aequipment$9eng$_129305600 *653 $afood and health$9eng$_150906700 *653 $aframework factors$9eng$_153891800 *653 $ahome economics$9eng$_141821500 *653 $alower primary school$9eng$_144029300 *653 $ateacher qualifications$9eng$_153891900 *700 $aAadland, Eli Krisin;$4aut;$uHøgskulen på Vestlandet, Fakultet for lærerutdanning, kultur og idrett, Institutt for idrett, kosthold og naturfag$_153892000 *700 $aAsk, Anne Selvik;$4aut;$uUniversitetet i Agder, Fakultet for helse- og idrettsvitenskap, Institutt for ernæring og folkehelse$_153892100 *700 $aSandvik, Camilla$4aut$uNord universitet, Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag, Faggruppe for grunnskolelærerutdanning$_153892200 *773 $tActa didactica Norden [elektronisk ressurs]$gÅrg. 15, nr. 1 (2021)$x2535-8219 *8564 $uhttps://doi.org/10.5617/adno.7994 *999 $z2100660590$anorart:2100660590 ^