En analyse av fordøyelighet og næringsverdi i 12 kommersielt fremstilte hundefôr
Åshild Krogdahl
Artikkel Bokmål
*0011366805 *008040415s2004 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a636.7085 *100 $aKrogdahl, Åshild$uNorges veterinærhøgskole. Institutt for basalfag og akvamedisin$_152547300 *245 $aEn analyse av fordøyelighet og næringsverdi i 12 kommersielt fremstilte hundefôr *300 $aS. 104-107 : ill. *500 $aVitenskapelig artikkel *650 $aHundehold$2norart$_42074800 *650 $adyrefôr$9nor$2norart$_128901500 *700 $aAhlstrøm, Øystein$uNorges landbrukshøgskole. Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap$_156367800 *700 $aSkrede, Anders;$uNorges landbrukshøgskole. Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap$_151962900 *773 $tNorsk veterinærtidsskrift$gÅrg. 116, nr 2 (2004)$x0332-5741$w(NO-LaBS)536063(tnr) *999 $z400343203$anorart:400343203 ^