*00113907
*00520230305193305.0
*007ta
*008131003s2010 no# 000 u nob
*00901810cam a2200421 c 4500
*015 $a1121529$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788217007319$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991121751714702201
*035 $a(NO-LaBS)13943663(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)112175171
*035 $a112175171-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aAanensen, Lise$d1973-$0(NO-TrBIB)11029044$4aut$_272809800
*24510$aVurdering av metoder for økologisk produksjon av storfekjøtt :$bfordeler og ulemper ved ulike produksjonssystemer for økologisk storfekjøtt$cLise Aanensen, Britt I.F. Henriksen
*260 $aÅs$bBioforsk$c2010
*300 $a23 s.$bill.
*4901 $aBioforsk rapport$vvol. 5 2010 nr. 178
*500 $aProsjektnr. : 2010159
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-09-23
*588 $aKatalogisert etter omslaget
*650 7$aAnimal husbandry methods$2agrovoc$_216868200
*650 7$aAnimal husbandry$2agrovoc$_186612400
*650 7$aBeef cattle$2agrovoc$_186840300
*650 7$aCost benefit analysis$2agrovoc$_186691500
*650 7$aMeat production$2agrovoc$_186760700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganic agriculture$2agrovoc$_187682300
*653 $akjøtt$akjøttfe$akjøttproduksjon$aøkologisk$alandbruk$ahusdyrbruk$_14307200
*7001 $aHenriksen, Britt I.F.$d1973-$0(NO-TrBIB)7024171$4aut$_14307300
*7760 $tVurdering av metoder for økologisk produksjon av storfekjøtt : fordeler og ulemper ved ulike produksjonssystemer for økologisk storfekjøtt$w991122006644702201
*830 0$aBioforsk rapport (trykt utg.)$vvol. 5 2010 nr. 178$w990612182274702201$_14307400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013092306100$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991121751714702202$b2021-11-14T19:40:28Z$z991121751714702202
^