Kriterier ved validering av en metode for kostholdsundersøkelser : når er validiteten til en metode tilfredsstillende?
Lene Frost Andersen
Artikkel Bokmål
*0011421461 *008061201s2000 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.2072 *100 $aAndersen, Lene Frost$_131185500 *245 $aKriterier ved validering av en metode for kostholdsundersøkelser$bnår er validiteten til en metode tilfredsstillende? *300 $aS. 17-24 : ill. *500 $aHeftet har tittelen: Ernæringsepidemiologi *520 $aEngelsk sammendrag *650 $akostholdsundersøkelser$9nor$2norart$_135968600 *650 $avaliditet$9nor$2norart$_131331200 *773 $tNorsk epidemiologi$gÅrg. 10, nr 1 (2000)$x0803-2491$w(NO-LaBS)914842(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.5324/nje.v10i1.510 *999 $z600398119$anorart:600398119 ^