*001142261
*00520230301084613.0
*007cr
*007ta
*008090411s2002 no# 000 0 eng
*00902332cam a2200577 c 4500
*015 $a0212096$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257504971$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990214364444702201
*035 $a(NO-LaBS)14722243(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)021436444
*035 $a(NO-TrBIB)092028047
*035 $a021436444-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a543.92
*080 $a637.5'64.05
*08274$a664.92$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aBryhni, Eli Arnkværn$_36388700
*24510$aConsumer perception and sensory analyses of pork flavour :$beffects of fatty acid composition and processing$cEli Arnkværn Bryhni = Forbrukeroppfatning og sensorisk analyse av svinekjøtt : effekter av fettsyresammensetning og prosessering / 2002
*24631$aForbrukeroppfatning og sensorisk analyse av svinekjøtt$beffekter av fettsyresammensetning og prosessering
*260 $aÅs$bDepartment of Food Science, Agricultural University of Norway$c2002
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aDoctor scientiarum theses / Agricultural University of Norway$v2002:16
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2002
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-01-27
*650 7$aAging$2agrovoc$_187147200
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aCooking$2agrovoc$_187394400
*650 7$aFatty Acids$2agrovoc$_186855800
*650 7$aFrozen storage$2agrovoc$_187394500
*650 7$aLipid content$2agrovoc$_187085300
*650 7$aOlfaction$2agrovoc$_187394600
*650 7$aOrganoleptic analysis$2agrovoc$_186856000
*650 7$aOxidation$2agrovoc$_187270400
*650 7$aPork$2agrovoc$_187174900
*650 7$aRancidity$2agrovoc$_187270600
*650 7$aSausages$2agrovoc$_187373800
*650 7$aTemperature$2agrovoc$_186901200
*650 7$apH$2agrovoc$_187394700
*653 $asvin$aforbrukere$atrender$aoksidasjon$aharskning$aWOF$apølser$asensorisk$aanalyse$apH$atemperatur$afettsyrer$_36389000
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2002:16$w998903256424702201$_14034900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009012704004$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990214364444702202$b2021-11-14T19:51:54Z$z990214364444702202
^