*001147198
*00520250613141621.0
*007cr
*007ta
*008100217s1998 no 000 0 eng
*00901101cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999824480074702201
*035 $a(NO-LaBS)14484580(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100385109
*035 $a(NO-TrBIB)982448007
*035 $a982448007-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*24500$aChecking of UV/VIS spectrophotometers
*260 $aOslo$bNordic Committee on Food Analysis$c1998
*300 $a14 s.
*4901 $aNMKL procedure$vno. 7(1998)
*4901 $aNT techn report$v379(1998)
*500 $aUtarbeidet av: Thomas Ravn et al.
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-08
*588 $aSpisstittel
*7001 $aRavn, Thomas$0(NO-TrBIB)98071302$_37091900
*830 0$aNMKL procedure (engelsk : trykt utg.)$vno. 7(1998)$w999821659864702201$_13769000
*830 0$aNordtest technical report (trykt utg.)$x0283-7234$v379(1998)$w999322438864702201$_30283700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010020804033$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999824480074702202$b2021-11-14T19:52:15Z$z999824480074702202
^