Lærerveiledning/idébok med metodelære og oppskrifter
Inngår i serie: Liv og helse. 3, Kost og ernæring
Thommessen, Maria Bok Bokmål utgitt 1994
Thommessen, Maria Bok Bokmål utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001148334 *00520230331075434.0 *007cr *007ta *008140825s1994 no# 000 u nob *00901346cam a2200337 c 4500 *019 $bl *020 $a8250814673 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999420777094702201 *035 $a(NO-LaBS)17230692(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093393792 *035 $a(NO-TrBIB)942077709 *035 $a942077709-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *084 $aPd 55as$2ubtkl/2 *1001 $aThommessen, Maria$d1958-2006$0(NO-TrBIB)90352813$_26079600 *245 $aLærerveiledning/idébok med metodelære og oppskrifter *250 $aBokmål[utg.] *260 $a[Oslo]$bNKS-forl.$c1994 *300 $a128 s. *490 $aLiv og helse. 3, Kost og ernæring *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-10-01 *650 2$aFood$_10147000 *650 2$aNutrition$_10134800 *653 $akost$aernæring$amatoppskrifter$akosthold$akokebøker$akrydder$_37254000 *830 $aLiv og helse. 3, Kost og ernæring$w(NO-LaBS)626395(tnr)$_171926200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009090100001$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8250814673 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al$9LOCAL *999 $aoai:nb.bibsys.no:999420777094702202$b2021-11-14T19:52:19Z$z999420777094702202 ^