Hygiene og mikrobiologi : hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth PrøvenPrøven, Ranveig Elisabeth
Bok Bokmål utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*00115879 *00520231222040723.0 *007cr *007ta *008150928s1994 no# 000 u nob d *00901463cam a2200361 c 4500 *019 $bl *020 $a8200411656 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999423649964702201 *035 $a(NO-LaBS)8543013(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092773400 *035 $a(NO-TrBIB)942364996 *035 $a942364996-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *084 $aPd 55as$2ubtkl/2 *1001 $aPrøven, Ranveig Elisabeth$d1952-$0(NO-TrBIB)90347138$_14761700 *24510$aHygiene og mikrobiologi :$bhotell- og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven *250 $aBokmål[utg.] *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1994 *300 $a128 s.$bill. *500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1995; 3. oppl. 1998 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-07-08 *650 2$aBacteria$_10436100 *650 2$aFood microbiology$_14761800 *650 2$aHygiene$_13666300 *653 $aoffentlig$ahygiene$amikrobiologi$abakterier$avirus$amatsikkerhet$anæringsmiddelhygiene$ahotell$anæringsmiddelfag$alærebøker$avideregående$askole$_14761900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009052704012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200411656 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200411659 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999423649964702202$b2021-11-14T19:40:37Z$z999423649964702202 ^