
Fisk og fiskeprodukter
Leif LynumLynum, Leif · Bok · Bokmål · utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001199173 *00520231231053603.0 *007cr *007ta *008140407s1999 no 000 0 mul d *00901944cam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a8258403923$qh. *020 $a9788258403927$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999917845294702201 *035 $a(NO-LaBS)4565904(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100463711 *035 $a(NO-TrBIB)991784529 *035 $a991784529-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno *080 $a664.95 *1001 $aLynum, Leif$d1943-$0(NO-TrBIB)90167726$_19613300 *24510$aFisk og fiskeprodukter$cLeif Lynum *250 $aFellesspråklig utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1999 *300 $a180 s.$bill. *500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 2001; 4. oppl. 2008 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-15 *653 $afisk$aråstoffer$alagring$akvalitet$amikroorganismer$akvalitetssikring$ahaccp$ahygiene$alærebøker$avideregående$askole$anæringsmiddelproduksjon$aindustri$_43896100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010021500011$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258403923 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788258403927 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258403927 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/2/8258403923.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/2/9788258403927.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/2/8258403923.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/2/9788258403927.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999917845294702202$b2021-11-14T19:56:01Z$z999917845294702202 ^