Mat og Industri 2018. : Status og utvikling i norsk matindustri
Inngår i serie: NIBIO BOK (413 2018)
Nettressurs Bokmål utgitt 2018
Nettressurs Bokmål utgitt 2018
*0012255139 *00520231004114747.1 *007cr *008231004s2018 no eo 0 nob *00900000nam a22000005c 4500 *019 $bge *020 $a9788217022091 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922255898702201 *035 $a(NO-DIMO)cf67a3a0-550f-4cef-ba0b-f144daa7b126 *035 $a(NO-LaBS)21602219(bibid) *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000026482 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *041 7$anob$2MARC *097 $aUkat *24510$aMat og Industri 2018.$bStatus og utvikling i norsk matindustri *264 1$aÅs$bNIBIO$c2018 *300 $a16 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *4900 $aNIBIO BOK$v4(13) 2018$x24641189 *653 6$aother$_128551900 *7001 $aPrestegard, Sjur Spildo$4edt$_154902500 *7102 $aNIBIO$4ctr$_184209200 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000026482$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920440068802202$b2023-10-06T03:09:35Z$z999920440068802202 ^