*001238469
*00520250613140631.0
*007cr
*007ta
*008110826s1995 no 000 u nob
*00901097cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8259583380
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999607958204702201
*035 $a(NO-LaBS)14326239(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093527993
*035 $a(NO-TrBIB)960795820
*035 $a960795820-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664.95.037
*1001 $aHardarson, Vidar$d1957-$0(NO-TrBIB)90523042$_13687400
*24510$aMetoder for konservering av biprodukter i fangstleddet - lever$cVidar Hardarson
*260 $aTrondheim$bSINTEF, Klima- og kuldeteknikk$c1995
*300 $a26 bl.$bdiagr.
*4901 $aSINTEF rapport / SINTEF, Klima- og kuldeteknikk$vSTF11 A95088
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-09-18
*650 7$aFisk$xFrysing$2tekord$_188303000
*830 0$aSINTEF rapport (SINTEF. Klima- og kuldeteknikk : trykt utg.)$vSTF11 A95088$w999505504264702201$_36850100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009091800047$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999607958204702202$b2021-11-14T19:59:49Z$z999607958204702202
^