*001249109
*00520160622154719.0
*007ta
*008121203s2007 no# f 000 0 eng
*00902443cam a2200613 c 4500
*015 $a0714663$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257507664$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990715726864702201
*035 $a(NO-LaBS)13945802(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)071572686
*035 $a071572686-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a543.544
*080 $a547.56:634.75
*080 $a634.75:547.56
*08274$a634.7$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aAaby, Kjersti$d1967-$0(NO-TrBIB)90816842$4aut$_269999400
*24512$aA study on polyphenols and antioxidant activity :$bdistribution in strawberry fruits and effects of processing and storage$cKjersti Aaby = Undersøkelse av polyfenoler og antioksidantaktivitet : fordeling i jordbær og effekt av prosessering og lagring / [2007]
*24631$aUndersøkelse av polyfenoler og antioksidantaktivitet$bfordeling i jordbær og effekt av prosessering og lagring
*260 $aÅs$bDepartment of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences$c[2007]
*300 $a1 b. (flere pag.)$bfig.
*4901 $aDoctor scientarium thesis$v2007:10
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*502 $aAvhandling (Dr.scient.) - Universitet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2007
*650 7$aAntioxidants$2agrovoc$_186849400
*650 7$aColour$2agrovoc$_186816600
*650 7$aDamage$2agrovoc$_185525400
*650 7$aFood technology$2agrovoc$_186672600
*650 7$aFree radicals$2agrovoc$_188406000
*650 7$aFruit juices$2agrovoc$_188406100
*650 7$aFruit pulps$2agrovoc$_188406200
*650 7$aJams$2agrovoc$_188406300
*650 7$aKeeping quality$2agrovoc$_187147400
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$aPhenolic compunds$2agrovoc$_188406400
*650 7$aPhenolic content$2agrovoc$_188406500
*650 7$aPostharvest physiology$2agrovoc$_187147600
*650 7$aStorage$2agrovoc$_185558000
*650 7$aStrawberries$2agrovoc$_186737700
*650 7$aTexture$2agrovoc$_187085600
*650 7$ahplc$2agrovoc$_188406600
*653 $ajordbær$apolyfenoler$aantioksidant$aoksidasjon$ahelse$alagringhplc$aananalysemetoder$alagringsevne$aaskorbinsyre,$avitamin$aC$ahelsekost$afargestoff$akonservere$asensorisk$aanalyse$_50633200
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2007:10$w998903256424702201$_14034900
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*914 $aScientific
*915 $a1
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990715726864702202$b2021-11-14T20:02:59Z$z990715726864702202
^