
Ottolenghi smak
Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage ; og Tara Wigley ; fotografier: Jonathan Lovekin ; oversatt av Lisbeth KristoffersenOttolenghi, Yotam · Bok · Bokmål · utgitt [2024] · Kokebøker
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012586311 *00520241012060020.0 *007ta *008240903s2024 no a e 0 0 nob *00902333cam a2200385 c 4500 *019 $bl *020 $a9788205569102$cNkr 479.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922513502202201 *035 $a(NO-DIMO)99cde9f6-b2f5-4b54-a455-c8bdeaae8db0 *035 $a(NO-LaBS)45324068(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0737307 *035 $a(NO-OsBAS)9788205569102-900002 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0737307 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000037910 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000037910 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a641.65$qNO-OsBA$223/nor/20241011 *1001 $aOttolenghi, Yotam$d1968-$0(NO-TrBIB)12071531$4aut$_91385300 *24010$aOttolenghi flavour$lNorsk$_333138900 *24510$aOttolenghi smak$cYotam Ottolenghi, Ixta Belfrage ; og Tara Wigley ; fotografier: Jonathan Lovekin ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen *264 1$aOslo$bGyldendal$c[2024] *300 $a317 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aDe fleste er enige om at det å spise mer plantebasert er bra for både kloden og helsen. Utfordringen er hvordan hverdagsgrønnsakene skal tilberedes og hvordan de skal kunne ta hovedrollen med glans i et måltid. Ottolenghis metode er nøkkelen og denne boken er guiden, Ottolenghi setter smak på grønnsakene som ingen andre gjør. Kombiner dem rikt og tilbered dem riktig. Med utgangspunkt i Midtøstens kjøkken med krydderne og smakssammensetningene løfter han grønnsakene til nye høyder. *650 7$aGrønnsaker$gmatlaging$0(NO-OsBA)1114359$2bibbi$9nob$_218586000 *650 7$aGrønsaker$gmatlaging$0(NO-OsBA)1114359$2bibbi$9nno$_218586100 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aBelfrage, Ixta$d1991-$0(NO-TrBIB)1606126541415$4aut$_333139000 *7001 $aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$0(NO-TrBIB)10025447$4trl$_10600100 *7001 $aLovekin, Jonathan$d1964-$0(NO-TrBIB)1533887377676$4pht$_333139100 *7001 $aOttolenghi, Yotam$d1968-$0(NO-TrBIB)12071531$iOversettelse av:$tOttolenghi flavour$lEngelsk$_91385300 *7001 $aOttolenghi, Yotam$d1968-$0(NO-TrBIB)12071531$tOttolenghi flavour$lNorsk$_91385300 *7001 $aWigley, Tara$d1977-$0(NO-TrBIB)1585570377913$4aut$_176263300 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000037910$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205569102 *913 $aNorbok$bNB *961 $a326$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920559741102202$b2024-10-19T00:02:51Z$z999920559741102202 ^