
Kutt ultraprosessert mat på 4 uker : enkle oppskrifter og planer for et sunnere liv
Kutt ultraprosessert mat på 4 uker : (Covertittel) · Angela Dowden ; oversatt av Ingvild HagerupDowden, Angela · Bok · Bokmål · utgitt [2025] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012627226 *00520250115130117.0 *007ta *008241121s2025 no a e 0 nob *00902992cam a2200469 c 4500 *019 $bl *020 $a9788203454615$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922576769402201 *035 $a(NO-DIMO)9ead8dd4-05ea-44ef-b38d-d2f4d34689ab *035 $a(NO-LaBS)51238382(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0742824 *035 $a(NO-OsBAS)9788203454615-900001 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0742824 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000041104 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000041104 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a613.2$qNO-OsBA$223/nor/20250110 *1001 $aDowden, Angela$0(NO-TrBIB)13066147$4aut$_37005200 *24010$aQuit ultra-processed foods in 4 weeks$lNorsk$_351935200 *24510$aKutt ultraprosessert mat på 4 uker :$benkle oppskrifter og planer for et sunnere liv$cAngela Dowden ; oversatt av Ingvild Hagerup *24614$aKutt ultraprosessert mat på 4 uker :$blær hvilke matvarer som er ultraprosessert - og hvordan du unngår dem *2463 $aKutt ultraprosessert mat på fire uker *264 1$aOslo$bAschehoug$c[2025] *300 $a191 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aBortimot halvparten av all maten vi kjøper i butikken er ultraprosessert, det vil si at den har gjennomgått ulike former for bearbeiding eller består av ingredienser som er industrielt fremstilt. Dette er mat det er lett å spise for mye av, men som ikke tilfører kroppen særlig næring eller er bra for helsen vår. Du lærer du hvordan du sjekker hva maten inneholder, og du får handlelister som hjelpe deg med å handle sunn mat. Oppskriftene er enkle og fristende. *650 7$aErnæring$gkosthald$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nno$_188650000 *650 7$aErnæring$gkosthold$0(NO-OsBA)1112822$2bibbi$9nob$_188650100 *65027$aProsessert mat$gnæringsmiddelteknologi$0(NO-OsBA)1430878$2bibbi$9nno$_263888700 *65027$aProsessert mat$gnæringsmiddelteknologi$0(NO-OsBA)1430878$2bibbi$9nob$_263888800 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aDowden, Angela$0(NO-TrBIB)13066147$iOversettelse av:$tQuit ultra-processed foods in 4 weeks$lEngelsk$_37005200 *7001 $aDowden, Angela$0(NO-TrBIB)13066147$tQuit ultra-processed foods in 4 weeks$lNorsk$_37005200 *7001 $aHagerup, Ingvild$0(NO-TrBIB)1736335228507$4trl$_351935300 *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000041104$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203454615 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/1/9788203454615.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/1/9788203454615.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *961 $a320$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920584526002202$b2025-01-10T01:09:30Z$z999920584526002202 ^