*001264372
*00520160622154518.0
*007ta
*008130716s2006 no# 000 0 eng
*00902603cam a2200637 c 4500
*015 $a0617486$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257507164$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990619709724702201
*035 $a(NO-LaBS)13766825(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)061970972
*035 $a061970972-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a543.08
*080 $a547.56:631.563.9
*080 $a631.563.9:547.56
*080 $a634.1
*080 $a635.1
*08274$a634$qNO-OsNB$25/nor
*0837 $a635$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aHagen, Sidsel Fiskaa$d1974-$0(NO-TrBIB)2114528$_52431000
*24510$aFlavonoids in fruits and vegetables :$bnon-destructive estimation by chlorophyll fluorescence and effects of postharvest storage and UV-B irradiation$cSidsel Fiskaa Hagen = Flavonoider i frukt og grønnsaker : ikke-destruktiv måling med klorofyllfluorescens og effekter av postharvest lagring og UV-B-stråling / [2006]
*24631$aFlavonoider i frukt og grønnsaker$bikke-destruktiv måling med klorofyllfluorescens og effekter av postharvest lagring og UV-B-stråling
*260 $a[Ås]$bNorwegian University of Life Sciences, Department of Ecology and Natural Resource Management$c[2006]
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill., fig.
*4901 $aDoctor scientiarum thesis$v2006:13
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*502 $aAvhandling (Dr. scient.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2006
*650 7$aAntioxidants$2agrovoc$_186849400
*650 7$aApples$2agrovoc$_186675200
*650 7$aAscorbic acid$2agrovoc$_186849500
*650 7$aBiosynthesis$2agrovoc$_186932200
*650 7$aChlorophylls$2agrovoc$_188505100
*650 7$aCold storage$2agrovoc$_188033000
*650 7$aEpidermis$2agrovoc$_187586300
*650 7$aFlavonoids$2agrovoc$_187054100
*650 7$aFluorescence$2agrovoc$_188505200
*650 7$aHealth foods$2agrovoc$_187161900
*650 7$aIrradiated foods$2agrovoc$_188505300
*650 7$aKales$2agrovoc$_188505400
*650 7$aKeeping quality$2agrovoc$_187147400
*650 7$aLeaf vegetables$2agrovoc$_188499000
*650 7$aMeasurement$2agrovoc$_186524800
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOrganoleptic properties$2agrovoc$_186690800
*650 7$aPostharvest techniques$2agrovoc$_188505500
*650 7$aUltraviolet irradiation$2agrovoc$_188505600
*653 $alipider$aauckscence$aspektroskopi$afrukt$agrønnsaker$amålingerflavonoider$alagring$aklorofyll$afluorescens$afenoler$aantioksidanter$abestråling$_52431700
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2006:13$w998903256424702201$_14034900
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990619709724702202$b2021-11-14T20:05:49Z$z990619709724702202
^