Marcipan
ved Wilh. Kropp ; gjennemlæst og forsynet med enkelte nye opskrifter af Aage HansenInngår i serie: Konditorens fagskrifter (5)
Loft, Henry Bok Dansk utgitt 1951
Loft, Henry Bok Dansk utgitt 1951
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001270753 *00520250613081651.0 *007ta *008040513s1951 dk 000 u dan *00900696cam a22002177c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990412223344702201 *035 $a(NO-LaBS)15042822(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)041222334 *035 $a041222334-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aLoft, Henry$0(NO-TrBIB)3102219$_53319800 *24510$aMarcipan$cved Wilh. Kropp ; gjennemlæst og forsynet med enkelte nye opskrifter af Aage Hansen *250 $a2. udg. *260 $aKøbenhavn$bTeknologisk Instituts Forl.$c1951 *300 $a56 s.$bill. *4901 $aKonditorens fagskrifter$v5 *7001 $aHansen, Åge$0(NO-TrBIB)90810348$_39988900 *830 0$aKonditorens fagskrifter$v5$_53319900 *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990412223344702202$b2021-11-14T20:06:22Z$z990412223344702202 ^