
Til bords med the crown : kongelige oppskrifter fra dronning Victoria til kong Charles III
fotografier av John Carey ; illustrasjoner av Alice Pattulo ; oversatt av Jon Berg og Geir SalvesenParker Bowles, Tom · Bok · Bokmål · utgitt 2024
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012805123 *00520240924060003.0 *007ta *008240227s2024 no a e 0 0 nob *00903589cam a2200457 c 4500 *019 $bl *020 $a9788284320168$cNkr 599.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922349771602201 *035 $a(NO-LaBS)27547662(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0722381 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0722381 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *08204$a641.5942$qNO-OsBA$223/nor/20240923 *1001 $aParker Bowles, Tom$d1974-$0(NO-TrBIB)1707991623741$4aut$_395716600 *24010$aCooking & the crown$lNorsk$_395716700 *24510$aTil bords med the crown$bkongelige oppskrifter fra dronning Victoria til kong Charles III$cfotografier av John Carey ; illustrasjoner av Alice Pattulo ; oversatt av Jon Berg og Geir Salvesen *2463 $aCooking and The Crown$broyal recipes from Queen Victoria to King Charles III *264 1$aOslo$bGursli Berg forlag$c2024 *300 $a239 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aGastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i «Til bords med The Crown» har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor. Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon. *650 7$aMatlaging$zEngland (Storbritannia)$0(NO-OsBA)1136347$2bibbi$9nno$_395716800 *650 7$aMatlaging$zEngland (Storbritannia)$0(NO-OsBA)1136347$2bibbi$9nob$_395716900 *65027$aKongehus$zStorbritannia$0(NO-OsBA)1125056$2bibbi$9nno$_391251200 *65027$aKongehus$zStorbritannia$0(NO-OsBA)1125056$2bibbi$9nob$_391251300 *662 $aStorbritannia$0(NO-OsBA)1439496$2bibbi$9nno *662 $aStorbritannia$0(NO-OsBA)1439496$2bibbi$9nob *662 $aStorbritannia$bEngland$0(NO-OsBA)1439125$2bibbi$9nno *662 $aStorbritannia$bEngland$0(NO-OsBA)1439125$2bibbi$9nob *7001 $aBerg, Jon$d1964-$0(NO-TrBIB)5049913$4trl$_11928300 *7001 $aParker Bowles, Tom$d1974-$0(NO-TrBIB)1707991623741$iOversettelse av:$tCooking & the crown$lEngelsk$_395716600 *7001 $aParker Bowles, Tom$d1974-$0(NO-TrBIB)1707991623741$tCooking & the crown$lNorsk$_395716600 *7001 $aSalvesen, Geir$d1954-$0(NO-TrBIB)90593749$4trl$_33940800 *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3b90718a-8c26-496a-b8b1-6787f06f5456/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3b90718a-8c26-496a-b8b1-6787f06f5456/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788284320168 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920647170502202$b2025-09-11T00:05:56Z$z999920647170502202 ^