*001289437
*00520230304102731.0
*007ta
*008141008s2004 no# 000 0 nob
*00901631cam a2200421 c 4500
*015 $a0415073$2nbf
*019 $bl
*020 $a8278221642$qib.$cNkr 99.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990423032304702201
*035 $a(NO-LaBS)963955(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)042303230
*035 $a042303230-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.59495$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aTee, Susanna$0(NO-TrBIB)4108153$_32429500
*24510$aHellas$cSusanna Tee ; [oversettelse: Ann Høydalsnes ; fotografier: Simon Punter]
*2461 $aWorld food Greece$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2004
*300 $a256 s.$bill.$c27 cm
*4901 $aMat fra hele verden
*500 $aUndertittel på omslaget: Mat og livsstil
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-10-22
*651 7$aHellas$2norbok$9nno$_187399900
*653 $akokebøker$amatlaging$ahellas$_55784600
*7001 $aHøydalsnes, Ann$4trl$_11667000
*7001 $aPunter, Simon$0(NO-TrBIB)4108172$emedarb.$_308690700
*830 0$aMat fra hele verden$_50037800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020030507133$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278221642
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/4/8278221642.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/4/9788278221648.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990423032304702202$b2021-11-14T20:08:18Z$z990423032304702202
^