*001304449
*00520230304143546.0
*007ta
*008110826s2005 no# 000 0 nob
*00901739cam a2200397 c 4500
*015 $a0606468$2nbf
*019 $bl
*020 #$a8278222924$qheftete
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990601537764702201
*035 $a(NO-LaBS)32833712(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)060153776
*035 $a060153776-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.692$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aSjømat$c[oversettelse: Aase Strømstad ; norsk redaksjon: Eirik Myhr ; oppskriftene er utviklet i Murdoch Books testkjøkken]
*2461#$aFish food$iOriginaltittel
*260 #$a[Oslo]$bSpektrum$c2005
*300 #$a399 sider$billustrasjoner
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049
*4901#$aSpektrums tykke matbøker
*533 #$aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-28
*653 #$akokebøker$_10020500
*7001#$aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$_10717900
*7001#$aStrømstad, Aase$4trl$_44601300
*830 0$aSpektrums tykke matbøker$_19374600
*85641$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016072848012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon$3Fulltekst
*85642$qimage/jpeg$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/2/9788278222928.jpg$3Omslagsbilde
*85642$qimage/jpeg$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/2/9788278222928.jpg$3Originalt bilde
*85642$qimage/jpeg$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/2/8278222924.jpg$3Omslagsbilde
*85642$qimage/jpeg$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/2/9788278222928.jpg$3Omslagsbilde
*85642$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278222924$3Forlagets beskrivelse (lang)
*901 $a90
*913 #$aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990601537764702202$b2021-11-14T20:09:29Z$z990601537764702202
^