*001310968
*00520230608151419.0
*007ta
*008151023s2003 no# 000 0 nob
*00902010cam a2200457 c 4500
*015 $a0312087$2nbf
*019 $bl
*020 $a8249607546$qib.$cNkr 369.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990316134624702201
*035 $a(NO-LaBS)13750440(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)031613462
*035 $a031613462-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*080 $a641.568
*080 $a641.5:597(09)
*08274$a641.39$qNO-OsNB$25/nor
*0837 $a641.692$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aJohansen, Jahn Otto$d1934-2018$0(NO-TrBIB)90055949$_10054000
*24510$aKlippfisk - bacalao :$bkulturhistorisk kokebok$cJahn Otto Johansen ; [utgitt i samarbeid med Norsk klippfiskmuseum] ; fotograf: Johan Hasselø ; oversettere Inger Johanne Norberg ... [et al.]]
*260 $a[Oslo]$bDamm$c2003
*300 $a146 s.$bill.$c28 cm
*4901 $aLevende norske tradisjoner
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-01-12
*650 7$aHistorisk framstilling$0(NO-TrBIB)HUME04097$2humord$_185517600
*650 7$aKlippfisk$0(NO-TrBIB)HUME19225$2humord$_190766600
*650 7$aMatlaging$0(NO-TrBIB)HUME04821$2humord$_301004900
*651 7$aNorge$0(NO-TrBIB)HUME02605$2humord$_185478500
*653 $amatlaging$akokebøker$afisk$ahistorie$atorsk$aklippfiskrettar$abacalao$abakalao$aklippfisk$amattradisjoner$amatkultur$amattilberedning$_58449500
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aHasselø, Johan$0(NO-TrBIB)3101361$emedarb.$_10317500
*7102 $aNorsk klippfiskmuseum$0(NO-TrBIB)18977$_10317600
*830 0$aLevende norske tradisjoner$_10054300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016011207538$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8249607546
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788249607549
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990316134624702202$b2021-11-14T20:10:13Z$z990316134624702202
^