Spesialkost : kostbehandling ved sykdom
av Vibeke Platou SelvigInngår i serie: Småskrifter / Høgskolen i Akershus (nr 1/2005)
Selvig, Vibeke Platou Bok Bokmål utgitt 2005
Selvig, Vibeke Platou Bok Bokmål utgitt 2005
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
*001316014 *00520250613113626.0 *007cr *007ta *008150612s2005 no 000 u nob d *00901287cam a2200289 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990509610984702201 *035 $a(NO-LaBS)14425346(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)050961098 *035 $a(NO-TrBIB)121163733 *035 $a050961098-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aSelvig, Vibeke Platou$d1940-$0(NO-TrBIB)99008409$_59009300 *24510$aSpesialkost :$bkostbehandling ved sykdom$cav Vibeke Platou Selvig *260 $a[Kjeller]$bHøgskolen i Akershus$c2005 *300 $a51 s. *4901 $aSmåskrifter / Høgskolen i Akershus$vnr 1/2005 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-02-16 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aFood$_10147000 *653 $aspesialkost$adietter$acøliaki$adiabetes$amellitus$ahjertesykdommer$akarsykdommer$amatallergi$amatvareallergi$amatintoleranse$amelkeallergi$amatvareintoleranse$aeggallergi$alaktoseredusert$akostbehandling$akost$_59009400 *7102 $aHøgskolen i Akershus$0(NO-TrBIB)90951920$_10157400 *830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 1/2005$w990102146314702201$_15121000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012021609002$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990509610984702202$b2021-11-14T20:10:43Z$z990509610984702202 ^